Baconos csiperkés vagdalt burgonyában sütve

Meghámozzuk a krumplit, levágjuk a tetejét, a belsejét kivájjuk. Apróra metéljük a hagymát, zsiradékon üvegesre sütjük.

Hozzáadjuk a felaprított csiperkét. Ha elkezdi engedni a levét, rárakjuk az apró kockákra darabolt kolbászt, a felvágott petrezselyem zöldjét, sózzuk-borsozzuk, pár percig pirítjuk együtt.

Hozzákeverjük a darált húst, és már le is vesszük a tűzhelyről. Hozzákeverjük a burgonya kiszedett, felaprított részét, betöltjük a kivájt krumplikat. Tetejére rakjuk a levágott kalapkát, ráfektetünk egy szelet bacont. Kizsírozott tálba tesszük, 180 fokos sütőben 20‑25 percig sütjük.

Parmezános padlizsán

kaloria 480 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.