Baconos-mustáros csirkemáj

Vastagon bekenjük mustárral a csirkemájakat, jól záródó dobozba rakjuk, és pár órán át pácoljuk a hűtőszekrényben.

Elővesszük, mindegyiket betekerjük egy-egy szelet baconba. Meghámozzuk a lila hagymát, felkarikázzuk, a paradicsomot is felvágjuk. A szalonnába csomagolt májakat egy-egy darab alufóliára rakjuk. A tetejükre teszünk egy-egy karika paradicsomot és hagymát, felül összecsavarjuk a fóliát, hogy lezárjuk a kis csomagokat.

Tepsire sorakoztatjuk. 170 fokos sütőben körülbelül félóráig sütjük. Csak a tányéron sózzuk. Krumplipürével tálaljuk.

kaloria 350 CAL
ido 285 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink