Előkészítés: 30 perc Sütés: 20 perc
A hat egész tojást elektromos habverővel legalább 5 percig verjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Gőz felett megolvasztjuk az apró darabokra tördelt csokit, és több adagban összedolgozzuk a tojáshabbal. Egy közepes nagyságú, szív alakú formát kikenünk vajjal, meghintünk liszttel. Belesimítjuk a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 15-20 percig sütjük. Nem szabad kiszárítani, inkább kicsit legyen nedves a közepe. Ha kicsit hűlt, rácsra borítjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. A felolvasztott, lecsöpögtetett meggyel sűrűn kirakjuk a tetejét. A gyümölcszselét elkészítjük a zacskón található utasítás szerint, és a tetejére öntjük. Ha megszilárdult, tortaszerűen szeleteljük. Adhatunk mellé édesítetlen tejszínhabot is.