Balzsamos céklacarpaccio kecskesajttal, dióval, rukkolával

Lesúroljuk a céklagumókat. Tépünk két nagyobb fóliadarabot, a megmosott céklát sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal. Mindegyiket becsomagoljuk egy-egy alufóliába. 180 fokos sütőben addig sütjük, míg meg nem puhul (körülbelül egy óra).

Ha kész, kicsomagoljuk, meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Egy nagy tálon elrendezzük.

A közepére rendezzük a megmosott, leszárított rukkolát, megszórjuk a dióval és a koktélparadicsommal. Rámorzsoljuk a kecskesajtot.

Tálalás előtt meghintjük egy kis sóval, darálunk rá borsot, és meglocsoljuk a balzsamecetkrémmel.

Sajtos húsgolyó csemegeuborkás mártogatóval

kaloria - CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

3 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.