Lehántjuk vékonyan a narancs és a citrom héját. Összevágjuk, majd beledobjuk egy konyhai aprítóba a kristálycukorral együtt, pár nyomással összeforgatjuk, morzsásra vágjuk. Átöntjük egy keverőtálba, hozzáadjuk a három egész tojást, a csipet sót, a mézet, a vaníliás cukrot, és maximális fokozaton pár perc alatt nagyon habosra keverjük. Utána még a robotgéppel hozzákeverjük az olvasztott vajat és a joghurtot. Kifacsarjuk a citrom és a narancs levét, és két-három evőkanállal teszünk belőlük a masszához. Végül fakanállal beledolgozzuk a sütőporral elkevert búzadarát.
A tepsit kikenjük vajjal, megszórjuk liszttel. Beleöntjük a masszát. A tetején elrendezzük a vékonyabb cikkekre vágott őszibarackbefőttet. 180 fokra előmelegített sütőben bő fél órán át sütjük. Ha kész, a tepsiben hagyjuk kihűlni, majd megszórjuk porcukorral, és nagyobb kockákra felvágjuk.