Báránymájpástétom

Báránymájpástétom

Megtisztítjuk a májat, megmossuk. Apróra vágjuk a szalonnát, kipirítjuk a zsíron, és üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát. Rátesszük a felkockázott májat, megsütjük, közben fűszerezzük. Utána átpasszírozzuk vagy ledaráljuk. A masszát a tejszínnel és a jó minoségű francia konyakkal lazítjuk. Belekeverjük a kis kockákra vágott szarvasgombát is. Fél napra hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt hajszálvékonyra vágott szarvasgombaszeletekkel
díszítjük. Friss vagy pirított kenyérszeletekkel tálaljuk.

kaloria 250 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.