Bécsi sült barack

Elfelezzük a barackokat, megszórjuk a porcukorral, meglocsoljuk a pálinkával vagy a rummal, és hagyjuk állni.

Összeállítjuk a tésztát: kikavarjuk a tojások sárgáját a cukorral, a sóval és a vaníliás cukorral. A lisztet elkeverjük a borban, összedolgozzuk a cukros tojással. Végül habbá verjük a fehérjét, és eloszlatjuk a tojásos-boros alapban.

A marcipánból kicsi golyókat gyúrunk. 12 fél barackba teszünk egy-egy kis golyót a mag helyére, rányomjuk a barackok másik felét.

Pálcikára húzzuk, megmártjuk a tésztában, és forró olajban megsütjük.

Vaníliaszószt adunk mellé.

Sárgabarackos kocka

kaloria 190 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink