Birsalmás csokiszelet

Birsalmás csokiszelet

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A lisztet, a kakaót, a fahéjat és a sütőport egy tálba szitáljuk. A tojást, a cukrot
meg a vaníliás cukrot összekeverjük, majd hozzákeverjük
az írót és az olajat is. Az étcsokoládét kisebb kockákra
vágjuk, az almát pedig nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük
(a csokiból egy keveset félreteszünk a díszítéshez).
Az összes hozzávalót összekeverjük, azután egy kivajazott-
kilisztezett 25 × 35 cm-es tepsibe öntjük, és a tetejét megszórjuk csokidarabokkal. Körülbelül 30 percig sütjük a forró sütőben.

kaloria 230 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink