Böllérköröm

Böllérköröm

A fűszeres főzővízben a megtisztított körmöket kb. 2 óra alatt puhára főzzük. Lecsepegtetve hűlni hagyjuk,
majd óvatosan kicsontozzuk. A szalonnát igen apróra vágjuk, kisütjük, majd a finomra vágott vöröshagymát
megfonnyasztjuk rajta. A kisebb csíkokra szelt májat rátesszük, megborsozzuk. Majoránnával és aprított
petrezselyem zöldjével fűszerezzük. Jól megpároljuk, majd lepirítjuk, kevés sóval meg a zúzott fokhagymával
ízesítjük, majd összekeverjük a 3 felvert tojással. Ezt a masszát a csontok helyére töltjük. A körmöket
egyenként jó szorosan betekerjük, összekötjük. Ne féljünk, nem fő szét! Minden darabot zsírral megkent alufóliába csomagolunk. Tepsibe helyezve jól átpároljuk, majd a fóliát széthajtva szép pirosra sütjük.

kaloria 880 CAL
ido 180 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink