Forrás: Vár: a Speiz

Borjúbrassói

Borjúbrassói

Felaprítjuk a hagymát, a bacont, a paradicsomot és a paprikát. Lepirítjuk a bacont a hagymával, hozzáreszeljük a fokhagymát. Megsózzuk, majd belerakjuk a finomra
vágott zöldségeket is. Meglocsoljuk a pecsenyelével, végül rászórjuk a felaprított petrezselyem zöldjét. Lehártyázzuk a szüzeket, sózzuk-borsozzuk, és serpenyőben egészben sütjük úgy, hogy először minden oldalára erős kérget sütünk. Utána 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 5 perc alatt készre sütjük. A burgonyát meghámozzuk, vékonyra szeleteljük, megkenjük sózott, olvasztott vajjal,
majd körülbelül 5 cm magas tornyokat készítünk belőlük. Sütőben megsütjük.

kaloria 590 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink