Elmorzsoljuk a lisztet a vajjal és a cukorral. Belegyúrjuk a sárgáját. Cipóvá formázzuk, és legalább húsz percig hűtjük hideg helyen. Utána két részre osztjuk, egy nagyobbra és egy kisebbre. A nagyobbat három milliméter vastagra kinyújtjuk, nagy köröket vágunk ki belőle, és kibélelünk vele pár kis piteformát úgy, hogy az oldalukra is jusson a tésztából. 220 fokos sütőben pár percig elősütjük. A kisebb cipót a hűtőszekrényben tartjuk a felhasználásig.
Elkészítjük a tölteléket. Összekeverjük a cukrot, a vörösbort és a meggylevet. Egy kis részével csomómentesre keverjük a pudingport. Felforraljuk a folyadékot, belefőzzük a feloldott pudingport. Hozzákeverjük a kimagozott meggyet. A fekete borsot egy serpenyőben (zsiradék nélkül) lepirítjuk, ha már pattog, akkor készen van. Mozsárban összetörjük, és hozzákeverjük a meggyes töltelékhez. Hagyjuk kihűlni.
Az elősütött tésztába belekanalazzuk a tölteléket. A félretett kisebb tésztacipót kinyújtjuk, köröket vágunk ki belőle, meg azokból még pár kisebb lyukat, és ügyesen rányomkodjuk a megtöltött pitékre. 200 fokos sütőben készre sütjük, ha nagyon gyorsan barnulna a tészta, akkor alufóliával letakarjuk.