Boszorkánytorta
A tojások sárgáját a porcukor felével habosra keverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a maradék cukorral kemény habbá vert tojásfehérjét. Lazán a krémbe forgatjuk a keményítővel és mogyoróval, valamint a fahéjjal elkevert lisztet. Végül a felolvasztott,
langyosra hűlt olvasztott vajat is beledolgozzuk. 26 cm-es tortaformában 180 fokon 40 percig sütjük. A sütőből kivéve a formában hagyjuk kihűlni, majd vízszintesen három lapra vágjuk. Az egyik lapot visszatesszük a formába, megkenjük a felmelegített
ribizlizselével, majd körbevesszük a tortagyűrűvel.
A lecsepegtetett meggyet elosztjuk a torta tetején. A csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük a tortazselét, majd bevonjuk vele a meggyet. Hagyjuk megdermedni, majd levesszük a tortagyűrűt, és a torta
oldalát bevonjuk tejszínhabbal.
Krémsajtos töltelék
A krémsajtot simára keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, majd a krémet a ribizlizselére kenjük. 2 órát hideg helyen pihentetjük, azután rátesszük a második lapot.
Diós töltelék
A diós töltelékhez a tejszínt a habfixálóval keményre verjük, közben apránként beleszórjuk a vaníliás cukrot.
Azután beleforgatjuk a diót, és a krémet rásimítjuk a második lapra. Végül ráhelyezzük az utolsó piskótalapot.