Összevágjuk apróra az étcsokit, tűzálló tálba szórjuk. Hozzáadjuk a vajat, és gőz felett összeolvasztjuk, közben hozzákeverjük a kakaót és a porcukrot is. Ízesítjük vaníliás cukorral, fahéjjal, kávéval, pici sóval. Ha más egynemű a masszánk, levesszük a gőz felől.
Elektromos habverővel egyesével beledolgozzuk az egész tojásokat. Végül egyenletesen eloszlatjuk benne a lisztet.
Két csík sütőpapírral kibélelünk egy 20 × 20 cm-es tepsit (azért így, hogy majd a papírral ki tudjuk emelni a kész süteményt a tepsiből).
Belekanalazzuk a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük.
Akkor jó, ha a közepe még szaftos. Nem szabad túlsütni. Ha kihűlt, felkockázzuk. Lekvárt és édesítetlen tejszínhabot adunk mellé.