Bundázott macesz csokiöntettel

Diótöltelék

A töltelékhez a darált diót a porcukorral, a mazsolával, a rummal és kevés tejszínnel összekeverjük úgy, hogy
sűrű masszát kapjunk.

Csokoládéöntet

A mártáshoz az apróra tört csokoládét habüstben, forró vízgőz fölött felolvasztjuk, kevés vajat, a porcukrot és néhány csík narancshéjat teszünk hozzá.

Bundázott macesz csokiöntettel

A kész, kihűlt diótölteléket féltenyérnyi maceszlapra
helyezzük, ugyanakkorával befedjük. Az egészet felvert tojásba és zsemlemorzsába mártjuk, majd forró olajban ropogósra sütjük. Itatóspapíron lecsöpögtetjük róluk az olajat, tányérra tesszük, a csokimártást ráöntjük, és fahéjas porcukorral megszórva kínáljuk.

kaloria 410 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink