Forrás: Pásztor Tünde

Burgonya csirkemájjal töltve

Burgonya csirkemájjal töltve

A krumplit meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, és sós
vízben megfőzzük. Amikor langyosra hűlt, karalábévájóval
kikaparjuk a belsejét. A krumplidarabkákat a májjal együtt
villával összetörjük – ha pépesebbre akarjuk készíteni a
tölteléket, akkor le is darálhatjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és megfuttatjuk
rajta a karikákra vágott póréhagymát. Előbb hozzáadjuk
a májjal összetört krumplit, azután a kockákra vágott
paprikát és paradicsomot. A tölteléket sóval, majoránnával
és frissen őrölt borssal ízesítjük, s megtöltjük vele az
előkészített burgonyákat. 250 fokra előmelegített sütőbe
tesszük, és körülbelül 10 percig sütjük.

kaloria 250 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.