Buttler gróf kedvence

Buttler gróf kedvence

A húst felszeleteljük, sóval és őrölt borssal ízesítjük. Apróra vágott friss vagy szárított lestyánban megforgatjuk, majd vajon hirtelen megsütjük. A brokkolit
és a répát kevés sós vízben megpároljuk. A brokkolit rózsáira szedjük, a sárgarépát hasábokra vágjuk, majd a zöldségeket forró vajon megforgatjuk. Házi krokettel és gombaszósz kísérettel tálaljuk.

Burgonyakrokett

A burgonyakroketthez 60 dkg krumplit héjában megfőzünk, összetörjük, majd hozzáadjuk 2 tojás sárgáját. Sóval, fehérborssal meg egy kávéskanál korianderrel ízesítjük. A masszából hengereket formázunk, s bő olajban kisütjük.

Gombaszósz

A gombaszószhoz 25 dkg megtisztított, apróra vágott vargányagombát kevés olajon megpirítunk, sóval, fehérborssal ízesítjük. Felengedjük 3 dl főzőtejszínnel, s mártás sűrűségűre beforraljuk.

kaloria 800 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink