Forrás: Pásztor Tünde

Céklás tészta rokforttal, dióval

Nyersen meghámozzuk a céklát, félcentis kockákra vágjuk. Egy serpenyőbe teszünk 2-3 evőkanál olívaolajat, és megsütjük benne a céklát, félidőben hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felaprított póréhagymát, a felkarikázott angol zellert, a balzsemecetet. Sózzuk, borsozzuk.

Kifőzzük a tésztát, beleszedjük a zöldségraguba, összeforgatjuk. Tányérokba szedjük. A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, megszórjuk vele a tésztát, rámorzsoljuk a rokfortot.

Kelkáposztás lencsesaláta

Tökmagolajos krumplisaláta

kaloria 550 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink