A csirkecombokat elfelezzük. Egy kis tálban összekeverjük a joghurtot a citrom reszelt héjával, kifacsart levével, sóval, borssal, mustárral. Hagyjuk benne állni a húst legalább félórát.
A krumplit meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, félig megfőzzük. A csirkét kivesszük a pácból, papírtörlővel letöröljük, és nagy serpenyőben egy-két evőkanál olajon megpirítjuk mindkét oldalukat. Mellédobunk egy két-három darabba vágott zöldpaprikát, lefedjük, és a saját levében puhára pároljuk. Ha majdnem kész, levesszük a fedőt, hozzáadjuk a kis darabokra vágott maradék zöldpaprikát meg a meghámozott, kockára vágott paradicsomot. Fedő nélkül, nagy lángon addig sütjük, míg szinte az összes lé elfő alóla, és kicsit megpirulnak a húsdarabok.
A leszűrt, leszárított krumplit bő, forró zsiradékban pirosra sütjük. Még forrón összekeverjük a vékonyan felkarikázott újhagymával. Nagy adag friss salátát adunk mellé.