Felkockázzuk a húst. A vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, a megolvasztott vajon üvegesre pároljuk. Rádobjuk a vadhúst, nagyobb lángon körbesütjük. Csökkentjük a hőfokot. Fűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Hozzádobjuk a babérlevelet, a borókabogyókat (egészben), a tárkonyt, és fedő alatt kezdjük főzni. Ha elfövi a levét, adunk hozzá vizet, néha megkeverjük. Ha már majdnem puha a hús, akkor tesszük hozzá a meghámozott kis kockákra vágott zöldségeket. Kevergetve együtt pároljuk pár percig. Végül öntünk hozzá körülbelül egy liter vizet, és elkezdjük forralni. Beledobjuk a citrom héját is. A tejszínt összekeverjük a mustárral, ezt is hozzácsurgatjuk. Jól összefőzzük, végül ízlés szerint citromlével ízesítjük még.
Hozzávalók
4 személyre