Citromos kölespuding

Citromos kölespuding

Alaposan átmossuk a kölest, és elkezdjük főzni a tejben – a vége felé belekeverjük a tejszínt és a cukrot is. Ha kell, adunk hozzá vizet: az a cél, hogy teljesen átfőjön a köles, és sűrű, ragacsos legyen az állaga. Ha kész, hozzákeverjük a vaníliás cukrot meg a citrom reszelt héját és levét. Néhány kicsi formát vagy csészét kivizezünk, ezekbe nyomkodjuk a masszát. Hagyjuk pihenni egy-két órát. Utána szépen ki tudjuk fordítani egy-egy tányérra. Pár szelet friss gyümölccsel tálaljuk.

kaloria 290 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.