Elkészítjük a tésztát: összemorzsoljuk a lisztet, a fagyos vajat és a porcukrot, majd hozzáadjuk a felvert tojást. Gombócot formázunk belőle, és fóliába csomagoljuk. Minimum egy órára hűtőszekrénybe tesszük.
Ha jól lehűlt, elővesszük a hűtőszekrényből, és négy egyforma gombócra osztjuk. Lisztezett felületen egyesével körülbelül 3 mm vastagra kinyújtjuk a tésztát, mindegyikkel kibélelünk egy-egy kicsi piteformát.
Villával megszurkáljuk, és sütőpapírt fektetünk rá. Babot vagy más nehezéket öntünk rá, és 180 fokra előmelegített sütőben 12 percig vakra sütjük. Kivesszük a sütőből, eltávolítjuk a sütőpapírt és a babot (nehezéket), majd további pár percig sütjük még. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a citromokat alaposan megmossuk, lereszeljük a héjukat és kifacsarjuk a levüket. A tojásokat kézi habverővel felverjük a cukorral, hozzáadjuk a citromok héját és a levét is. Forró vízfürdő felett, folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, hagyjuk hűlni és hozzákeverjük a vajat. A megsült, kihűlt tésztákba töltjük és 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.