Citrusos krémtorta

Tészta

Előkészítés: A kapcsos sütőformát (26 cm-es átmérőjű)
kivajazzuk, lisztezzük. A sütőt előmelegítjük.
Elkészítés: A hozzávalókat egy keverőedénybe tesszük,
és kézi robotgéppel (dagasztóspirállal) sima tésztává keverjük. Ezután a tésztát 26 cm-es átmérőjű kört formázva kinyújtjuk, és a sütőformába fektetjük.
A tésztát megszurkáljuk villával. A sütőformát a sütő középső részébe toljuk, és a tésztát megsütjük. Alsó-felső sütés: kb. 180 °C-on (előmelegítve) Légkeveréses: kb. 160 °C-on (előmelegítve) Gáz: kb. 2-3. fokozaton (előmelegítve) Sütési idő: kb. 12-15 perc

Krém

A Házi Krémes krémet a tasakon lévő használati utasítás
alapján elkészítjük úgy, hogy a tejhez a narancs levét is
hozzáadjuk. A krémet a tésztalapon egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. A tortát 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.

Tetejére

A tortazselét a tasakon lévő használati utasítás szerint,
de 250 ml narancslével elkészítjük. A tortazselét a torta
tetejére öntjük, hagyjuk megdermedni, és tálalásig hűtőszekrénybe helyezzük.
Tálalás előtt a sütőkeretet egy kés segítségével ellazítjuk
a torta szélétől, és eltávolítjuk. Végül kandírozott gyümölcsökkel és tejszínhabbal díszítjük.

kaloria 320 CAL
ido 100 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink