Csilis édesburgonya-saláta

Meghámozzuk az édesburgonyát, kisebb kockákra vágjuk. Egy nagy tálban összekeverjük olívaolajjal és egy kis sóval.

Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, egy rétegben ráterítjük az édesburgonyát. 180 fokos sütőbe toljuk, és addig sütjük, míg a szélei el nem kezdenek pirulni (körülbelül fél órára lesz szükség).

Sós, szódabikarbónás vizet forralunk. A kelbimbót megtisztítjuk, levelekre bontjuk, és leforrázzuk, azaz beledobjuk a forrásban lévő vízbe, megkeverjük, és már szedjük is át szűrőkanállal jeges vízbe. A zellert meghámozzuk, lereszeljük. A kápia paprikát felkockázzuk, a csilit felkarikázzuk. Az összes zöldséget egy nagy keverőtálba rakjuk, sózzuk, borsozzuk, ráfacsarjuk a lime levét, óvatosan összeforgatjuk.

Gesztenyés töltött pulykamell gránátalmás burgonyasalátával

kaloria 140 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink