Tészta
Felverjük a tojást a cukorral, majd beleforgatjuk az átszitált lisztet, a sütőport és a kakaót. A tésztát vajjal
kikent, liszttel meghintett, 22 cm átmérőjű tortaformába töltjük, és a 160 fokra előmelegített sütőben körülbelül
40 percig sütjük.
Krém
A krémhez felverjük a habtejszínt. Az étcsokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a csiliport, a porcukrot, és belereszeljük a narancs héját. Ezután hozzákeverünk a tejszínhabból először 3 evőkanálnyit,
majd mehet bele a többi is. A habot a kihűlt tésztára kenjük, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Díszítés
A készen vásárolható piros marcipánmasszát porcukros deszkán kinyújtjuk, majd a torta díszítéséhez kisméretű kiszúró vagy sablon segítségével kivágjuk a szívecskéket.