Csípős csirkemell fűszeres parajágyon
Felszeleteljük a csirkemellet, sózzuk, bekenjük a csilipasztával, és a felforrósított vajon mindkét oldalát megsütjük. Megmossuk a spenótot és megtisztítjuk. Meghámozzuk a vöröshagymát, finomra vágjuk, egy evőkanál olívaolajban megdinszteljük a zúzott fokhagymával és a felkarikázott csilivel együtt. Rádobjuk a spenótot, három percig együtt pároljuk, közben ízesítjük sóval, borssal, kevés őrölt pirospaprikával. Hozzákeverjük a tejszínt. Kiszedjük a paradicsomot az olajból, apróra vágjuk, összekeverjük a felcsíkozott bazsalikommal, a lereszelt sajttal és a maradék olívaolajjal. Egy kizsírozott kis tepsibe simítjuk a spenótot, ráfektetjük az elősütött csirkemellet. Rákenjük a sajtos-paradicsomos masszát, és
180 fokos sütőben jó 20 perc alatt összesütjük.