Forrás: Pásztor Tünde

Csirkecomb kolbászos-májas töltelékkel

Csirkecomb kolbászos-májas töltelékkel

A csirkecombot besózzuk, a bőrét fellazítjuk. A töltelékhez a vízbe áztatott és jól kicsavart zsemlét a kemény tojással és a bőrétől megfosztott kolbásszal együtt megdaráljuk. Összekeverjük a kenőmájassal, fűszerezzük borssal, finomra vágott petrezselyemmel, s ha szükséges, utánasózzuk.
A tölteléket a csirkecombok bőre alá töltjük. A húst tűzálló tálba tesszük, leöntjük az olvasztott vajjal, és a 170 fokos sütőben 60-80 percig sütjük.

kaloria 460 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.