Szósz
Amíg sül a csirke, elkészítjük a körítést. Kevés olajon
megfuttatjuk a felaprított bazsalikomot és a zúzott fokhagymát, beleöntjük a karikákra vágott olívabogyót, és
összeforraljuk. Ebbe a fűszeres mártásba szedjük a kifőtt
tésztát. Mivel az olívabogyó sós, valószínűleg nem kell
majd sózni.
Csirkecomb
Egy sütőedényt kikenünk olajjal, belefektetjük a megsózott
csirkecombokat, majd 20 percig sütjük 200 fokos sütőben. A csiliszószhoz a paprikák szárát és csutkáját kiemeljük, húsukat felkockázzuk. Konyhai aprítógépben pürésítjük a többi hozzávalóval. Kivesszük a húst a sütőből, megkenjük az erős paprikás mártással, visszatesszük, és még 20 percig sütjük.