Meghámozzuk az almákat, kiszedjük a magházat, feldaraboljuk a gyümölcshúst. Egy nagyobb lábasba szórjuk a szintén meghámozott, feldarabolt paradicsommal, a finomra vágott vöröshagymával, a mazsolával meg a kókusszal. Ráöntjük az alaplevet (vagy a vizet), fűszerezzük curryvel, sóval, és addig rotyogtatjuk, míg pépes nem lesz benne az alma és a paradicsom (jól össze kell főzni).
Közben egy másik edényben olívaolajon megpirítjuk a csíkokra vágott, sózott, borsozott csirkemellet. Kiszedjük, belekeverjük az almás szószba. Jól összemelegítjük. A hús helyére öntünk még egy kis olívaolajat, és megsütjük benne a felkarikázott banánt meg a felszeletelt ananászt. Tálalásnál minden tányérra rakunk egy-egy adag főtt rizst, egy adag mártásos csirkehúst, végül teszünk mellé sült banánt és ananászt.