Csirkés spárgás tortilla fokhagymás tejföllel

Az előkészített spárgát félbevágjuk, a zöldségeket és a csirkét csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat. beledobjuk a sózott, borsozott csirkemellcsíkokat, megpirítjuk. Hozzáadjuk a többi előkészített zöldséget, és addig pároljuk együtt, míg a csirkemell átsül, a zöldségek pedig ropogósra főnek. Közben hozzátesszük a Worcester-szószt, az őrölt koriandert, és ha szükséges, még egy kevés sót és borsot.

A tortillalapokat sütőben megmelegítjük (így megpuhul, és nem fog törni az összeállítás során). A tejfölt kikeverjük az áttört fokhagymával, pici sóval és borssal, megkenjük vele a tortillalapokat. Megszórjuk reszelt sajttal, és ráadagoljuk mindegyikre a csirkés ragu negyedét. A megtöltött tortillákat félbehajtjuk, és kontaktgrillben ropogósra sütjük. Friss saláta jár mellé.

Pirított zöldséges csirkecsíkok tortillában

kaloria - CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink