Forrás: Pásztor Tünde

Csirkés rizssaláta

Csirkés rizssaláta

A rizst egy evőkanálnyi olajon üvegesre pirítjuk, majd másfélszeres mennyiségű vízzel felöntve, csipetnyi sóval ízesítve megpároljuk. A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk, megsózzuk-megborsozzuk, és megpirítjuk egy kevés olajon.
Az uborkát és a paprikát kockákra, a gombát cikkekre, a
mozzarellát félbe vágjuk, azután a zöldségeket a kukoricával, a madársalátával meg a rizzsel együtt összekeverjük egy tálban. Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, és végül belekeverjük a pirított csirkehúst is.

kaloria 610 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink