Bő sós vizet forralunk, és kifőzzük benne a tésztát.
Közben egy jó nagy wokban egy diónyi vajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a csíkokra felvágott csirkemellet, rádobjuk a három gerezd áttört fokhagymát, és együtt pirítjuk. Egy perc múlva ízesítjük sóval, borssal, szárított kakukkfűvel, reszelünk rá kevés szerecsendiót.
Tíz perc múlva felöntjük a tejszínnel, összerotyogtatjuk. A keményítőt csomómentesre keverjük egy pici hideg vízben, és besűrítjük vele a mártásos csirkét.
A főtt tésztát leszűrjük, rászedjük a wokban lévő húsos mártásra, összeforgatjuk.
Egy közepes tepsit kivajazunk, belesimítjuk a húsos tésztát, a tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és 200 fokra melegített sütőben ropogósra sütjük.