Csokis sütés nélküli torta

Elkészítjük a torta alapját. Összekeverjük a morzsára tört perecet és kekszet a porcukorral és az olvasztott vajjal, belenyomkodjuk egy tortaforma aljába, és legalább fél órán át hideg helyen dermesztjük.

Összekeverjük a tojássárgájákat a cukorral meg a keményítővel, valamint fél deci tejszínnel, és gőz felett besűrítjük. Habot verünk a maradék tejszínből, hozzácsurgatjuk a megolvasztott csokit, majd összeforgatjuk a kétféle krémet. Az alapra töltjük. Hűtőszekrényben több órán át dermesztjük.

Tálaláskor a tetejét bevonjuk tejszínhabbal. Csokiba mártott sós pereckékkel, apró szemű cukorral díszítjük.

Sütés nélküli fehér csokoládés málnahabtorta málnazselével

kaloria 350 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink