Csokoládés túrókenyér

Csokoládés túrókenyér

A lisztet a sütőporral, a cukorral, a vaníliás cukorral, a rummal, az egész tojásokkal, az áttört túróval, a tejföllel, a mézeskalács fűszerkeverékkel, a citromhéjjal, csipetnyi sóval és a puha vajjal sima tésztává összegyúrjuk. Beledolgozzuk a késsel durvára aprított csokoládét.
A tésztát kivajazott gyümölcskenyérformába simítjuk,
és a 175 fokra előmelegített sütő középső részében 50-60 percig sütjük. Kivesszük, majd a forma eltávolítása után hűlni hagyjuk. A süteményt olvasztott vajjal vékonyan
megkenjük, és porcukorral meghintjük.

kaloria 350 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink