Csülök pékné módra

Csülök pékné módra

Megtisztítjuk a csülköket, majd alaposan bedörzsöljük sóval, borssal, szétmorzsolt rozmaringgal. Kizsírozunk
egy közepes tepsit, belefektetjük a
befűszerezett húsdarabokat. Öntünk
alá 3-4 deci vizet. A fokhagymát héjastul félbe vágjuk, a vöröshagymát
meghámozzuk, nagyobb cikkekre
szabjuk, mindezt elrendezzük a sertéshús körül. Alufóliával letakarjuk.
180 fokos sütőbe toljuk, és így sütjük legalább két órán át. Kivesszük
a sütőből, leszedjük róla a takarást.
Ha már puha a hús, közé rakjuk a
meghámozott, nagyobb cikkekre
felvágott burgonyát, és takarás nélkül még egy jó órán keresztül sütjük,
míg a burgonya pirosra nem sül. Vörösborral, savanyúsággal adjuk az
asztalra.

kaloria 730 CAL
ido 200 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.