Forrás: Pásztor Tünde

Cukkinis báránygulyás

Cukkinis báránygulyás

Felkockázzuk a lapockát. A zsíron lepirítjuk az apróra vágott hagymát, rászórjuk a fűszerpaprikát, rádobjuk a bárányhúst, átpirítjuk, mellétesszük a babérlevelet és a köményt, sózzukborsozzuk. Zsírjára visszapirítjuk, majd
vízzel felengedjük, és lassú tűzön fedő alatt pároljuk. Meghámozzuk és kockára vágjuk a répát, a zellert és a
burgonyát, s amikor már félig jó a hús, ezeket is beletesszük a fazékba. Amikor már teljesen puha minden, beleöntjük a felvágott cukkinit, összeforraljuk, s megszórjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjével.

kaloria 320 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.