Cukkinisztrapacska túróval, tejföllel

Lereszeljük a cukkinit, megsózzuk, átkeverjük, hagyjuk állni öt percet. Ekkor hozzáadjuk az egész tojásokat, valamint a lisztet, és lágy galuskatésztát keverünk belőle. Forrásban lévő, sós vízbe szaggatjuk. Ha kifőtt, leszűrjük.

A szalonnát kis kockákra vágjuk, egy nagy serpenyőben kipirítjuk. Rárakjuk a cukkinis galuskát, a juh-és a tehéntúrót, alaposan átforgatjuk, kis tejföllel lazítjuk. Megkóstoljuk, a szükséges mértékben még ízesítjük sóval és borssal. Tejfölt és felkarikázott lila hagymát kínálunk mellé.

Kecskesajtos-céklás sztrapacska

kaloria - CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink