Diómorzsás nektarin

Hideg vízbe áztatjuk a kesudiót legalább két órára. Leszűrjük és szárazra töröljük. Késes betétű darálógépbe tesszük. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját, kifacsart levét, a mézet, öntünk rá 1,2 dl vizet, és krémes állagúra daráljuk.

A diómorzsához a diót, a mazsolát, a vaníliaőrleményt és a sót aprítógépben durvára daráljuk.

Megmossuk a nektarint, felezzük, kimagozzuk. A nagy részét apró kockákra vágjuk, egy-két felet félreteszünk a díszítéshez.

Összeállítás: négy pohár aljában szétosztjuk a kockákra vágott nektarint, erre jön a diómorzsa. A tetejére kanalazzuk a kesukrémet. A tetejére tesszük a cikkekre vágott nektarint.

Sütés nélküli sárgadinnyés túrótorta

kaloria - CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.