Tészta
A tojásokat kikeverjük a porcukorral meg a vaníliás cukorral. Belecsorgatjuk a joghurtot és a citromelvet, majd hozzáadjuk a sütőporral, a kakaóval, a dióval meg egy-egy csipetnyi őrölt fahéjjal és szerecsendióval
elvegyített lisztet. A tésztát robotgéppel még 5 percig keverjük, azután kivajazott 22 cm-es tortaformába öntjük. Előbb a 200 fokra előmelegített sütőben sütjük 5 percig, majd 170 fokra csökkentjük a hőmérsékletet, így sütjük készre 30-40 perc alatt.
Krém
A tojássárgáját a porcukorral fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a krémsajtot, a mandarin levét és reszelt héját. A zselatint kevés forró vízben feloldjuk, majd
a krémsajtos keverékbe vegyítjük. A tejszínt habbá verjük, azután azt is a krémbe forgatjuk. A kihűlt tésztát háromfelé vágjuk, és megkenjük a krémmel.