Tészta
A tészta hozzávalóit gyorsan összegyúrjuk, és fóliába csomagolva egy órát pihentetjük a hűtőben. A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és 5 cm-es csillagokat
vágunk ki belőle. A csillagok felén szétosztjuk a tölteléket. A csillagok szélét megkenjük a kissé felvert tojásfehérjével, rátesszük a maradék csillagokat, azután jól összenyomkodjuk a széleket. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük a kis töltött süteményeket, majd rácson kihűtjük őket.
Töltelék
Felaprítjuk a diót és a datolyát, összeállítjuk a tölteléket.
Díszítés
A porcukrot elkeverjük a lime reszelt héjával meg 3 kávéskanálnyi levével. Kis zacskóba töltjük, melynek a csúcsán apró lyukat vágunk, és vékony csíkokat rajzolunk a csillagokra. Megszórhatjuk apróra vágott dióval és őrölt pisztáciával.