Díszes mandulafenyők
Kemény habot verünk a fehérjékből a csipetnyi sóval. Kis
adagokban beledolgozunk 30 dkg porcukrot, egy evőkanál
narancslevet és egy csomag vaníliás cukrot. Végül
beleszórjuk a fahéjat is, és összegyúrjuk a mandulával.
Sütőpapírt terítünk egy-két nagy sütőlemezre. Lisztezett
deszkán kinyújtjuk a tésztát körülbelül fél centi vastagságúra. Fenyőfa alakú kiszúróval kiszaggatjuk, áttesszük a sütőpapírra. 160 fokra előmelegített sütőben, a középső rácson sütjük meg. Utána a papírral együtt áthúzzuk egy rácsra, hagyjuk teljesen kihűlni. A maradék 10 dkg porcukrot összekeverjük annyi narancslével, hogy sűrűn folyó massza legyen. Erős nylonzacskóba töltjük, pici
lyukat vágunk az egyik sarkán, és feldíszítjük vele a süteményeket. Még száradás előtt ragasztunk rá aranyszínű cukorgyöngyöket.