Dupla mogyorós

Gőz felett összeolvasztjuk a vajat, az összetördelt étcsokit és a kristálycukrot. Levesszük a gőz felől, hagyjuk kicsit hűlni, majd egyesével beledolgozzuk az egész tojásokat. Belekeverjük az ízesítőanyagokat: egy csomag vaníliás cukrot, csipetnyi őrölt fahéjat, csipetnyi sót. Végül beleforgatjuk a lisztet és a durvára vágott dióféléket.

Egy négyzet alakú brownie-tepsit sütőpapírral szépen kibélelünk, beleöntjük a masszát.

180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül negyedórán át sütjük. Utána rácson teljesen kihűtjük.

A krémhez habosra keverjük a mascarponét, majd beledolgozzuk a csokoládés mogyorókrémet. Rákenjük a kihűlt tésztára.

Hűtőszekrényben legalább egy órán át dermesztjük. Végül olvasztott csokival megcsíkozzuk a tetejét.

Brownie

kaloria 340 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.