Ecuadori burgonyaleves

Finomra vágjuk a vöröshagymát, és egy fazékban megdinszteljük a két evőkanál vajon. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, az anatto fűszert, a római köményt, és együtt kicsit pirítjuk. Rátesszük a meghámozott, felkockázott burgonyát, felöntjük a zöldségalaplével, sózzuk, borsozzuk, és elkezdjük főzni. Ha már puha a burgonya, hozzáöntjük a tejet, és újra felforraljuk. Levesszük a tűzhelyről, beleszórjuk a reszelt sajtot, és botmixerrel pürésítjük.

Tálalás előtt az avokádót hámozzuk, a paradicsommal együtt apróra kockázzuk. Rászórjuk a tálakba kitálalt leves tetejére, és meghintjük még összevágott korianderrel és reszelt sajttal.

Tárkonyos burgonyaleves kolbásszal

kaloria - CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink