Egészben sült pulykacomb kapros uborkával

Egészben sült pulykacomb kapros uborkával

Besózzuk a combokat, bedörzsöljük a finomra vágott kapor kisebb részével, megszórjuk frissen őrölt fekete borssal. Hagyjuk egy kicsit pihenni. Utána zsírral kikent sütőedénybe rakjuk, öntünk alá két deci vizet. Mellédobunk két fokhagymagerezdet meg egy cikkekre vágott vöröshagymát. Alufóliával letakarjuk, és 170 fokos sütőben körülbelül másfél órán át sütjük. Utána takarás nélkül rápirítunk. A körethez nagyobb kockákra vágjuk a másik vöröshagymát, kevés zsiradékon roppanósra pároljuk. Ráreszelünk két gerezd fokhagymát, meghintjük a finomra vágott kapor maradékával, összesütjük, végül hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott uborkát is. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Laktatóbb, ha adunk mellé rizst vagy sült burgonyát.

kaloria 450 CAL
ido 145 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.