Forrás: Pásztor Tünde

Egyben sült füstölt pulykacomb szezámmagos paprikával

ELŐKÉSZÍTÉS: 30 perc – SÜTÉS: 40 perc – A HOZZÁVALÓKAT 2 személyre számítottuk.

  1. Lemossuk a pulykacombot, majd betesszük egy fazékba. Öntünk rá annyi vizet, amennyi bőven ellepi, hozzáadjuk a hámozatlanul hagyott hagymaféléket (csak a külső, piszkos leveleket szedjük le).
  2. Kis lángon főzzük, míg a hús meg nem puhul, majd a vízben hagyjuk kihűlni. Ha már legfeljebb langyos, átrakjuk egy kis sütőedénybe, és leöntjük megolvasztott libazsírral. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és pirosra sütjük. Félbevágjuk a paprikákat, kimagozzuk, csíkokra vágjuk.
  3. Egy kevés felforrósított libazsíron roppanósra sütjük. Ha kész, sózzuk, és megszórjuk száraz serpenyőben megpirított szezámmaggal, valamint a felaprított bazsalikomlevelekkel.

Egészben sült karaj póréhagymával és sárgarépával

kaloria 480 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

2 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.