Egyszerű csokitorta cayenne-i borssal

Egyszerű csokitorta cayenne-i borssal

Az étcsokit gőz felett megolvasztjuk, hozzákeverjük a cayenne-i borsot. Habosra keverjük a puha Rama Vajas Ízt a cukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojások sárgáját. Hozzákeverjük a rumot és az olvasztott csokit. Habot verünk a fehérjékből, elvegyítjük benne az összetört babapiskótát, majd mindezt több adagban eloszlatjuk a csokis tésztában. 26 cm átmérőjű, papírral bélelt tortaformába simítjuk, 160 fokos sütőben bő félóra alatt megsütjük. Felmelegítjük a tejszínt, felolvasztjuk benne a darabokra tört tejcsokit és a fehér csoki felét. Bevonjuk vele a kihűlt tortát. Végül a maradék fehér csokit is felolvasztjuk, és becsíkozzuk vele a torta tetejét.

A CSOKOLÁDÉBEVONATHOZ

kaloria 310 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink