Eperhabos ekler fánk

Eperhabos ekler fánk

1 adag kész eklerfánkhoz: Megtisztítjuk és feldaraboljuk az epret, összefőzzük a cukorral, sűrűre beforraljuk. A mascarponét összeforgatjuk a habbá vert tejszínnel. A kihűlt epervelőt összeturmixoljuk. Körülbelül a negyedét félretesszük, a többit összedolgozzuk a mascarponehabbal. Habzsákba töltjük, belenyomjuk a félbevágott fánkok aljába. A citrom levét kikavarjuk a porcukorral és egy csepp piros ételfestékkel. Rákenjük a felső részekre, szórunk rá fehér cukorgyöngyöt. Az eperhabot meglocsoljuk a félretett epervelővel, rányomjuk a felső, rózsaszín citrommázzal bevont lapot.

kaloria 200 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.