Eperjes rózsája

Eperjes rózsája

A sertéscombot vékony, tenyérnyi nagyságú szeletekre vágjuk. Kiklopfoljuk, majd a hússzeleteket külön-külön alufólia-darabokra helyezzük. A hús egyik oldalát bekenjük mustárral, majd sóval és őrölt borssal fűszerezzük. Az így előkészített szeleteket betakarjuk baconnal, majd egy szelet prágai sonkát, végül 1-1 keményre főtt tojást teszünk rájuk.
Ezután a húst az alufólia segítségével gombócokká formázzuk. A gombócokat tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben körülbelül 20 percig 200
fokon sütjük. Utána a fóliát szétbontjuk, és a gombócok tetején éles késsel keresztirányú bemetszéseket ejtünk, majd pirosra sütjük. A kivillanó tojás tetejét Piros arannyal díszítjük. Vékonyra szeletelt lila hagymával és burgonyapürével tálaljuk.

kaloria 470 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink