Epres-áfonyás habos kocka

A hozzávalókból a szokásos módon piskótát készítünk. Nagy, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokos sütőben megsütjük. Hagyjuk kicsit hűlni, majd megkenjük a lekvárral. Keresztben két részre vágjuk.

A krémhez habosra keverjük a mascarponét a joghurttal, a porcukorral és a vaníliás cukorral. Csillagcsőrrel felszerelt habzsákba töltjük.

A gyümölcsöket megmossuk, leszárítjuk, az epret felkockázzuk.

Az egyik tésztalapot egy tálra vagy deszkára tesszük, a habzsákból rányomjuk a krém felét, megszórjuk a gyümölcs felével. Rányomjuk a másik tésztát, és még egyszer megismételjük az előzőeket.

Epres-túrókrémes piskóta citrommázzal

 

kaloria 190 CAL
ido 47 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.