AZ ÉGETETT TÉSZTA
ELŐKÉSZÍTÉS: 50 perc – SÜTÉS: 20 perc. – Felforraljuk a vizet a vajjal, beleszórjuk a lisztet, majd kis lángon kevergetve főzzük, hogy besűrűsödjék, és minél több vizet elpárologtassunk belőle. Levesszük a tűzről, és elektromos habverővel egyesével beledolgozzuk az egész tojásokat. Sima csőrű habzsákba töltjük. Két sütőlemezre sütőpapírt terítünk, és nagyobb karikákat nyomunk rá a tésztából. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 20 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A TÖLTELÉK
Tálalás előtt elkészítjük a tölteléket. Habot verünk a tejszínből két evőkanál porcukorral. A krémsajtot kikeverjük a vaníliás cukorral és a maradék porcukorral, több részletben hozzáforgatjuk a tejszínhabot. A kerek fánkokat keresztben elvágjuk, megkenjük a krémmel (habzsák vagy kanál segítségével), teszünk rá epret, és a tetejébe biggyesztjük a kalapját. Porcukorral megszórjuk.