Erdei sonkával, juhtúróval töltött rántott karaj

Négy vastag szeletre vágjuk a karajt, majd azokat hosszában majdnem teljesen átvágjuk. Kiterítjük, és kiveregetjük, így kapunk négy jó nagy hússzeletet. Sóval és borssal megszórjuk a szeletek mindkét oldalát. Az egyik felükre ráteszünk egy-egy szelet sonkát, és egy-egy adag juhtúrót, majd ráhajtjuk a hús másik felé.

Felverjük a tojásokat a panírozáshoz egy tálban, hozzákeverünk egy gerezdnyi áttört fokhagymát. A töltött húsokat óvatosan megforgatjuk a lisztben, a fokhagymás tojásban, majd végül a morzsában. Bő, közepesen forró zsiradékba csúsztatjuk, és mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.

Uborkával és sajttal töltött rántott karaj hagymás tört krumplival

kaloria - CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink